Her kan du læse lidt om

CrowdNerds

Mød kvinden bag

Om Crowdnerds
Indehaver af Crowdnerds

Louise Bech Junge

Louise Bech Junge er en af Danmarks førende eksperter inden for crowdfunding.

Hun har hjulpet startups med at rejse flere hundredetusinde kroner i crowdfunding-kampagner og guider virksomheder i, hvordan de bruger crowdfunding til fx at udvikle deres forretning og deres produkter. Hun har holdt foredrag om crowdfunding i bl.a. Teknologisk Institut og sammen med Dansk Iværksætterforening.

Louise elsker at dykke ned i, hvordan de forskellige typer crowdfunding udvikler sig herhjemme – og hvilke updates der sker rundt omkring på de danske og internationale crowdfunding-platforme. Det gør hun, sådan at du ikke behøver sætte dig ind i det hele 🙂 Hun deler sin viden som skribent i bl.a. Børsen, Samvirke og på sin populære blog om crowdfunding.

Louise har senest drevet det online crowdfunding-forløb hos Nordic Female Founders, og hun bliver brugt som ekstern rådgiver i både Coop Crowdfunding og IDA.

Derudover har hun afholdt workshops fra København til Samsø om, hvordan man undgår de værste faldgruber inden for crowdfunding – og hvordan man i virkeligheden får succes med sine kampagner.